Manželke sa vyhrážal smrťou. Poškodili lavičky a smerníky. Ukradli drevené kolesa

17.07.2008 Celý región

Manželke sa vyhrážal smrťou: Policajný vyšetrovateľ v Starej Ľubovni vzniesol včera obvinenie zo zločinu vydierania a prečinu nebezpečného vyhrážania 36 ročnému mužovi zo Starej Ľubovne.
Obvinený muž v mieste svojho bydliska v týždni od 7.7. do 13.7.2008 najmenej dvakrát nútil svoju manželku, aby pri súdnom pojednávaní ohľadom určenia výživného vypovedala v jeho prospech. Pri tom použil vyhrážky, že ak to neurobí, tak ju zabije. Taktiež 15.7.2008 sa opäť doma vo večerných hodinách s kuchynským nožom v ruke vyhrážal svojej manželke zabitím. Policajti obvineného zadržali a po vytriezvení a vykonaní procesných úkonov bude spracovaný návrh na jeho vzatie do väzby.

Poškodili lavičky a smerníky:
Bardejovskí policajti v týchto dňoch vyšetrujú poškodenie lavičiek a smerníkov na Kyslíkovej dráhe v rekreačnom lese na Mihaľove, časť Bardejov.
Doposiaľ nezistený páchateľ v priebehu júna tohto roku na Kyslíkovej dráhe poškodil dve lavičky a na siedmich stanovištiach pre rekreačné cvičenie poškodil sedem smerníkov s tabuľami, ktoré povytrhával zo zeme, polámal a časť z nich spálil. Celková spôsobená škoda je vyčíslená na 36 974. -Sk. Polícia začala trestné stíhanie vo veci pre prečin poškodzovania cudzej veci.

Ukradli drevené kolesa:
Na polícii v Chminianskej Novej Vsi oznámil včera 74 ročný muž z obce Víťaz Dolina (okr. Prešov) vlámanie do svojej stodoly.
Doposiaľ neznámy páchateľ v noci z utorka na stredu vylomil dosky na zadnej stene stodoly. Vošiel dnu, odkiaľ odcudzil 4 drevené kolesá s kovovými obručami z voza. Predbežná škoda je odhadnutá na 8 000, - Sk. Polícia v danom prípade začala trestné stíhanie vo veci pre prečin krádeže.
 

Vyberte región